Ligger i Feber!

Hej allihopa!

ja, nu jävlar ska ett nytt videoklipp komma tycker jag men men jag ligger i feber så jag klarar inte av allt! bara ligga och vila :(

trisst jag vet men jag ska komma på nånting snart! <3

Btw Lite mer prenumeranter skulle inte skada :)
och tyck till med tröjtrycken nu hur många skulle vilja ha en tröja skriv en kommentar här på bloggen!

Love you guys //GizzyFör frågor och önskemål maila mig på Rickzy@live.se

Kameran på hyllan?

Tja Allihopa!

ja, jag har lagt kameran på hyllan ett tag! men jag har inte tröttnat på att göra videos! jag behöver bara ta semster från youtube ett tag. men ma vet aldrig nån dag kanske det dyker upp ett videoklipp. men till lovet lovar jag att filma en massa skit så ni kan garva och kommentera.

Tröjtryck!

Jag funderar på att göra tröj tryck så att man kan beställa tröjer om man diggar mig och min kanal om det skulle vara nått intresse så gärna ni som läser min blogg kommentera gärna i kommentars spalten nedanför det här inlägget så vet jag hur många som är intresserade! :)

Jul lovet!

Jul lovet så kommer jag och joel starta en grej som heter JoelTV som han ska ha på sin kanal *HolmqvistChannel*
det ska bara va intervjuer och Fjanteri! thihi!För frågor och önskemål maila mig på Rickzy@live.se

Nymfparakiter eller?

Hej allihopa!

Aja, jag vet att jag inte kan säga fågel artens namn men men hitta ett gammalt klipp som joel gjorde. och varför vet jag inte varför han namngav videon *Gizzy är sämst*  aja men joel är ju som han är hihi!

Kolla på alla fail som vi gjorde!

 

För frågor och önskemål maila mig på Rickzy@live.se


Intro val!

Ja jag hitta det förra introt som jag gjorde och jag undrar vad ni tycker! så rösta nu!

 röstningen avslutas 30/11


FÖR FRÅGOR ELLER ÖNSKEMÅL MAILA MIG PÅ Rickzy@live.se

inte mycket gjort!

Yja allihopa!

Jag har varit sjuk nu i ungefär en vecka och 2 dagar. och jag har inte tänkt på att filma så mycket men jag hoppas det kommer någonting snart. det gäller iallafall att ha tålamod. btw måste ha mera tittare. det är jättebra om det är mer folk som tittar! aja jag skulle egentligen bara säga att jag varit sjuk så jag har inte hunnit filma eller göra någonting. FÖRLÅT!


Kram Gizzy!

För Frågor eller önskemål maila mig på Rickzy@live.se

Låt inspelning

TJA ALLIHOPA!

joel har lagt upp ännu ett klipp som jag är med i. det var när vi skulle spela in en låt som simon har gjort. det roliga med den här låten var att den skulle vara akustisk men jag tipsa grabbarna om lite rockigare sound. så jag visa lite grejer och det blev en redig jävla låt. iallafall jag måste säga att texten sög men låte är svängig. men njut av videon för fan!

 

För frågor eller önskemål maila mig på Rickzy@live.se


Heta linjen

Hej allihopa!

Här är ett videoklipp från när jag var i norrköping nu på höstlovet! hel sjuka dagar med joel! men det var sjukt kul. hur vi kom på den sjuka iden var att jag inte ville sova och ville att vi skulle hitta på nånting. så jag bankar på joel och hans flickvän samt fellellellellellelelelelele!!! vi ringde heta linjen och hade fett kul och här är resultatet!

 

 

För frågor och önskemål maila Rickzy@live.se


Nya ideér maybe!

Hej allihopa!

okej jag har fått nya ideér till ett nytt intro men den här gången ska den vara perrrrfffaaa! jag ska försöka ta mig hjälp till en proffesionell (hur det stavas) filmare som ska filma och trixa. hursomhelst så ska introt inte alls vara långt räkna med 10 eller 8 sekunder kanske. jaja vem vet.

ANA GINA SHOW!

fett rolig show hon har fått på svt play kolla gärna i det. hon har små roller som shane dawson ungefär! fast svenskt. thihihi.

Nya Foeks!

haha jag såg en rolig kanal med en person som kallar sig Danne. jag tror hon har fått lite insperation från mig men men. förlåt Danne om du läser det här jag kan ha fel.


BTW!

Jag har tänkt på om man kanske skulle göra en till Den där joel grejen typ som när vi snacka skit om varandra fast bara på skoj aja håll koll på min blogg så får ni veta mer information om vad som händer!


Frågor och önskemål maila mig på Rickzy@live.se


Hemma igen!

Tja allihopa!

Så nu har jag varit i norrköping och filmat en massa MEN! saken är den att materialet är på Joel's data så han fick materialet och får nu makten att göra video så om ni vill se lite smått och gott från när jag var i norrköping så kolla in

HOLMQVISTCHANNEL

Snart börjar då skolan igen och jag ska komma på lite fler ideér vad jag ska laga ihop för video!

För frågor maila Rickzy@Live.se

RSS 2.0